Skip to main content

Smeštaj u hotelu "Golub Golija"

Ambijent hotela “Golub Golija” je etno stila i odiše prijatnom, toplom atmosferom. Starine i brojni drevni predmeti koji su nekada služili domaćinstvima, a koje ćete na jednom mestu videti izložene u prizemlju hotela, u restoranu, u mnogima će probuditi uspomene iz detinjstva ili će tu prepoznati priče njihovih predaka.

Kapacitet

Kapacitet hotela je oko 80 ležajeva u jedno-, dvo-, tro- i četvorokrevetnim sobama, gde svaka soba ima sopstveno kupatilo, a nekoliko soba ima i tv i terasu. Posebnu toplinu sobama daje ručno izrađen nameštaj od prirodnih materijala.

Restoran i hrana

Restoran je kapaciteta od 100 mesta.
Hrana u našem hotelu je isključivo domaća, iz sopstvene pekare i mlekare. Doručak na golijskom stolu sadrži brojne domaće ukusne specijalitete, kao i celokupni asortiman mlekare sa Golije. Poseban izazov za goste predstavlja pogača iz crepulje, kao i ostali zdravi pekarski proizvodi od integralnog, heljdinog, ječmenog brašna (pogače, pite, obaruše…). Predlažemo domaće čorbe, kao i ostala kuvana jela, sve vrste mesa, kiseli kupus iz zemljanog lonca, i još mnogo toga, jer nudimo samo dobro i zdravo.

Salon za zabavu

U okviru sadržaja hotela, nalazi se i salon zabave, pre svega namenjen mlađoj populaciji (bilijari, stoni-fudbali, stoni-tenis).

Suvenirnica

Naša suvenirnica poseduje raznovrsnu ponudu zanimljivih suvenira

Zabava za najmlađe