Skip to main content

Rekreativna nastava i sport

Posetioci kojima su avantura, sport i rekreacija neizostavni deo odmora, na pravom su mestu da pronađu ono što im je potrebno, takođe predstavljamo na jednom mestu celokupnu paletu sadržaja za organizovanje rekreativne nastave i sportskih treninga.

Hotel “Golub Golija” raspolaže i sopstvenim asfaltnim terenima za male sportove (košarka, fudbal, odbojka), a u neposrednom okruženju nalazi se i profesionalni travnati fudbalski teren.

Ispred hotela je dečije igralište, što ovaj hotel čini izuzetno pogodnim za održavanje rekreativnih nastava, sportskih priprema i drugih sličnih programa. Prava atrakcija u centru “Odvraćenica” su neobično veliki, lekoviti mravinjaci, koji su idealna mogućnost unapređenjenja zdravlja prirodnom inhalacijom.  Za one kojima je potrebna šetnja i o državanje kondicije, na raspolaganju su obeležene planinarske i pešačke staze (8,6km) do najvišeg vrha Jankovog kamena 1833 mnv i “Staza zdravlja” (4,5km).

Za upoznavanje terena, uvek su Vam na raspolaganju ljubazni domaćini, koji će sa zadovoljstvom prošetati sa vama i ulepšati vam izlet svojom pričom o planini.